Yunuslu İlkokulu

Vizyon: EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ İLE DONATILMIŞ, ÖĞRENCİLERİNİN YETENEKLERİNİ İYİ KULLANABİLEN, ÖĞRENMEYİ TEMEL GEREKSİNİM SAYAN BİREYLER YETİŞTİREN BİR KURUM OLSUN. BÖYLECE KURUMUMUZ; MÜKEMMELLİK ANLAYIŞI İÇERİSİNDE; SÜREKLİ DEĞİŞİMİ VE GELİŞİMİ BENİMSEYEREK HİZMETİN YÜRÜTÜLDÜĞÜ ÇEVREDE BİLİM VE KÜLTÜR MERKEZİ OLSUN.

Misyon: MİLLİ EĞİTİMİN TEMEL KANUNUNUN BELİRTTİĞİ GENEL AMAÇLAR ÇERÇEVESİNDE ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARI’NA BAĞLI, ULUSUNUN İNSANİ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİNİ BENİMSEYEN, KORUYAN VE GELİŞTİREN, YAŞAMI SEVEN,DOĞAYI VE DOĞADA YAŞAYAN CANLILARI SEVEN, ÇAĞDAŞ, KATILIMCI, YARATICI, İNSAN HAKLARINA VE TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NE KARŞI GÖREV VE SORUMLULUKLARINI BİLEN BUNLARI DAVRANIŞ HALİNE GETİRMİŞ, KENDİNİ YENİLEYEN, GÜVENLİ VE MUTLU BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.

Başarılar:

Saatler: 1.ders:09:00-09:40 2.ders:10:00-10:40 3.ders:10:50-11:30 4.ders:11:40-12:20 5.ders:13:00-13:40 6.ders:13:50-14:30
Isınma: Okulumuz kalorifer ile ısınmaktadır.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yunusluilkokulu.meb.k12.tr

Adres - YUNUSLU KÖYÜ YAKALAR MEVKİİ YAKALAR KÜME EVLERİ NO: 1/1 EREĞLİ / ZONGULDAK

Öğretim Şekli :Okulumuzun öğretim şekli tam gündür.

Yerleşim Yeri - Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı olan Yunuslu Köyü ilçeye 18km uzaklıktadır. Yakalar, Yunuslu Merkez, Hatipler, Avcılar, Çatalçam olmak üzere toplam beş mahalleden oluşmaktadır. Karadeniz’in genel yapısına uygun olan Yunuslu Köyü dağlık bir yapıya sahiptir. Dedeler, Danişmentli, İmranlar, Çayırlı, Çiğdemli köyleri Yunuslu Köyünün komşu köyleridir.

Ulaşım İlçeye 18km uzakta olan köyden ilçeye sabah ve öğle olmak üzere 2 defa servis kalkmaktadır. Bunun dışında köyden kalkan işçi servisi de zorunluluk durumunda Delihakkı Köyüne kadar bırakmaktadır. Köyde özel araçların dışında patpat adı verilen motorlu araçta bulunmaktadır. Özellikle yük taşımakta kullanılan patpat her evde bulunur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Zonguldak ilimize 70 km uzaklıkta,Ereğli ilçemize 18 km uzaklıkta bulunmaktadır.